torstai 14. heinäkuuta 2011

NYT ON SITTE PERJANTAI 15.7.!!!

Huomenna sitte tuleee kuvia eilisestä illasta kun tapasin sellaisen japanilaisen tytön joka puhui hyvin enkkuu ja se oli oikein mukava ja sillai :)) sitte tästä päivästä kanssa kirjottelen sitte huomenissa lisäää luultavasti huomenna... :D Oikein mukavaa on kyllä nyt ollu ja on oikein ihana sääkin.. sellaset 35 astetta ja aurinko paistaa melki pilvettömältä taivaalta.. KUUMA! Ainut mikä on niin koti-ikävä painaa.. oma sänky! Mutta viel olis neljä viikkoo ja muutama päivä tääällä jaksettava ja pinnisteltävä.. Leirillä onneks on Rasmus että on vähä tuttua suomalaista seuraa sitten välillä :)

Eilen muuten tapasin mun seuraavan perheen isän... Aika pelottavan pitkä mies oli kyllä :D mutta oikein mukavalta vaikutti... Ja se on kyllä mukavaa kun siellä sitten on kolme lasta joista tyttö on 20 vuotias ja nuorempi poika 18 että niiden kanssa voin sitte oleille.. vanhimmasta lapsesta en tiiä oikein mitää muuta ku et se on poika :D

En sitte tiiä mitä tääki kone taas sääätäää noiden päivien kanssa tossa että tänään on sitten perjantai kun tätä kirjotan.... Että anteeksi koneeni puolesta kun se sekoaaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti