sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

日本

SAIRAAN SIISTII!
Japanissa sita nyt sit ollaan ja kun en omalla koneella nyt ole niiin aat ja ooot (pisteet paalla) puuttuuu :D Keli on mita mainioin ja ruokaakin kun paasin maisteleen niin oli kylla hyvaa!

Mun ensimmaiseen perheeseen kuuluu papa ja mama eli vanhemmat ja sitten maman omat vanhemmat :D ei tassa oikein viel ooo niihin tutustunu sillai kun ne puhuu aikas vahan ja huonoo englantii.. mutta onneks jotai ymmarran japanistakin :) Nailla on tallanen oma yritys ja oon nyt sit naiden mukana toissa... ja tassa koneeella yritan ny jotai kirjottaa vaikka taa onki NIIIN outo! Eika muuten oo mun perheella rahasta puute! Autoki on  sellane luksus etta huhhu! Talo ny on pieni mutta vois toisaalt olla pienempiki :D etta ei valittamista!

Perheen mama on sellanen pieni ja nuorekas ja muodikas ja me tullaan hyvin juttuun.. Se puhuuu parhaiten englantii, niin sen kaa on helpoin puhuukki ku jos en tajuu nniiin se voi selittaaa enkuks :)

Kuvii en ny viel oo kerenny ottelee ku tosin vasta tanne paasin, niiin ens kerralla sitte :)

Love ヤニタ

1 kommentti:

  1. oijoi, kun kuulostaa hyvältä... (: onko siellä paljonkin yhtäläisyyksiä suomeen vai onko kaikki uutta ja jännää? (: meillä on jo täällä ikävä. terkkuja. <3

    -meri.

    VastaaPoista